Кадър и видео ВМРО-ДПМНЕ, You tubeОгромен скандал назрява по оста Северна

...
Кадър и видео ВМРО-ДПМНЕ, You tubeОгромен скандал назрява по оста Северна
Коментари Харесай

Опозицията в Скопие: Зоран Заев ще продаде на България банка, македонския телеком и ТЕЦ

Кадър и видео ВМРО-ДПМНЕ, You tube

Огромен скандал назрява по оста Северна Македония - България. Поводът е изказване на опозицията в Скопие. Според него министър председателят на страната ще продаде на България значими македонски институции.

ВМРО-ДПМНЕ, най-голямата опозиционна партия в Северна Македония, през днешния ден упрекна премиера Зоран Заев, че е заречен на " български компании " и на " български предприемачи " да им продаде сериозен частен и държавен капитал в западната ни съседка, написа

Тук бихме изброили една по-голяма банка, държавния дял на Република Македония в " Телеком ", което ще значи и цялостна приватизация, железопътен превоз, Топлоелектрическа централа Неготино, земеделска земя, за която се твърди, че към този момент е капарирана от избрани хора и се приготвя за стоеж, а и още доста други неща, съобщи на брифинг през днешния ден представителят на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски.

Поводът за обвиняванията на опозицията е вчерашното изявление на Али Ахмети, че Скопие към този момент е изпратило на София ново предложение за решение на разногласието, поради който блокирахме Северна Македония за начало на договаряния за участие в Европейски Съюз. Ахмети е ръководител на Демократичен съюз за интеграция - албанската партия в ръководещата в Северна Македония коалиция.

От ВМРО-ДПМНЕ настояват още, че (публикуваме в оригинал)  " Зоран Заев е човекот кој ја обезличи Република Македонија и го обесчести македонскиот народ, само за свои персонални ползи. Зоран Заев е најголемиот лопов, манипулатор и за жалост преварант кој што го имала некогаш македонската политика на сцена. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР